Ruilen & Retourneren

Onze retourgarantie geeft u het recht om het product probleemloos binnen 14 dagen na ontvangst om welke reden dan ook terug te sturen. Het product moet ongebruikt blijven en alle originele verpakkingen, prijsetiketten enz. moeten samen met het product worden teruggestuurd.

Als u een bestelling retourneert, bewaar dan altijd uw traceernummer en de ontvangstbewijzen, zodat u bewijs van verzending heeft. Wij raden u ten zeerste aan gebruik te maken van een traceerbare (en verzekerde) vorm van verzending. De gemaakte kosten voor het retourneren zijn niet gedekt.

Voor verdere stappen in dit proces kunt u ons mailen op service@bylondon.nl met uw ordernummer + het te retourneren product.

Ruilen
Als u een artikel wilt ruilen voor een andere maat/model, kunnen we gratis ruilen voor een ander product of u een tegoedbon geven gelijk aan het bedrag van uw oorspronkelijke bestelling die u kunt gebruiken om een nieuwe bestelling te plaatsen. U hoeft alleen het product terug te sturen.

Annulering
Stuur ons een e-mail op service@modehuis-mulder.nl (onze actieve email). Wij kunnen uw bestelling alleen annuleren als deze nog niet is verwerkt/verzonden op het moment dat de e-mail wordt behandeld.

Als u uw bestelling annuleert nadat deze is verwerkt/verzonden, volg dan ons Retourbeleid.