Verzending

Hoe lang duurt de verzending?

---------------------------------------------------------------------------------------

Niemand wacht graag op zijn pakket, daarom verzenden wij al onze producten met GLS-Express verzending inclusief tracking.

🇳🇱 Geleverd binnen 7-10 werkdagen
🇧🇪 Geleverd binnen 7-10 werkdagen

Verwerkingstijd: 1-2 werkdagen
Totale levertijd: verwerkingstijd + verzendtijd

Waar komt mijn pakketje vandaan en zijn er extra kosten?

By London werkt met externe leveranciers uit het buitenland zodat wij kosten op een voorraad kunnen besparen. Er zijn op deze manier GEEN extra/onvoorziene kosten aan verbonden voor de klant, los van de kosten van de aankoop zelf. Mocht er toch gevraagd worden naar een extra betaling voor ontvangst van het pakketje, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via service@bylondon.nl

Mocht je e-mails ontvangen waarbij gevraagd word om extra te betalen vragen wij vriendelijk dit DIRECT aan ons te vermelden via mail en de bijkomende kosten NIET te betalen.

Kortom: Geen extra kosten, dat hebben we allang voor je geregeld 😉

Hoe weet ik wanneer mijn pakketje aankomt?

In de verzendingsmail staat het tracking number van onze buitenlandse leverancier, hier zal helaas geen aankomstdatum en tijd komen te staan. Binnen een week zal er echter onderaan de tracking pagina een lokaal tracking nummer komen te staan. Met dit tracking nummer kun je het pakketje lokaal volgen, ook zal bij dit tracking nummer een verwachte aankomstdatum en tijd staan.

Let op: Om het pakketje lokaal te volgen moet je het lokaal tracking nummer op een andere site invullen. Check de volgende links:

Lokaal tracking nummer van DHL: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace 

Lokaal tracking nummer van Bpost: https://www.bpost.be/nl 

 Verzendkosten:

U betaalt geen verzendkosten.

Vragen over je bestelling?

Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Ook buiten kantooruren. Heeft u verder nog vragen en/opmerkingen over onze producten of over uw bestelling? Neem contact met ons op via service@bylondon.nl

Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor
Indien een pakket geleverd wordt aan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft By London de kosten gemaakt om het pakket te leveren. Indien het pakket niet wordt aangenomen of niet opgehaald wordt van het postkantoor dan gaat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wij gerechtigd om €15 euro van het bedrag dat je retour krijgt, in te houden.